Gelukkige medewerkers zijn goud waard!

In Nederland ervaart 25% van de medewerkers elke dag een hoge werkdruk. Er wordt op veel werkplekken veel geklaagd en gemopperd. Gestrest en ontevreden personeel is een hoge kostenpost voor een bedrijf. Chagrijnige medewerkers schrikken klanten af en melden zich vaker ziek. Dat kan anders!

Lachen werkt! Meer plezier op de werkvloer zorgt voor een positief bedrijfsresultaat. Onderzoeken beschreven in Harvard Business Review  wijzen uit dat gelukkige en tevreden medewerkers zorgen voor 60% minder ziekteverzuim en het personeelsverloop neemt met 50% af. Gelukkige medewerkers zijn productiever en zorgen voor een gezonde organisatie. De klanttevredenheid stijgt en de continuïteit van het bedrijf is verzekerd. Kies ook voor een positief bedrijfsresultaat en een duurzame organisatie!

Geluk is maakbaar! Geluk hebben mensen gedeeltelijk in eigen hand. Geluk wordt voor 50% bepaald door je aanleg (genen) en voor 10% door omstandigheden (bezittingen, woonomgeving, werkomgeving enz.). Hier kun je niet zo veel aan veranderen. Het gaat om de overige 40% waar je wél invloed op hebt en dat zijn je bewuste gedachten en gedragingen. Hier ligt de sleutel tot geluk.

Lachworkshop +

Luister nu het RTV Rijnmond interview met Susan over plezier op de werkvloer en de maakbaarheid van geluk.

Meer info? Vul het contactformulier in!