Elke dag feest

Elke dag feest

In 7 stappen naar meer energie, plezier en succes.

Susan Amoraal, oprichter van De Lachcentrale, beschrijft in haar boek Elke dag feest, hoe je in 7 stappen meer energie, plezier en succes kunt ervaren. Ze reikt praktische tips aan om je privé en werkend leven iets luchtiger te maken.

Maar waarom is dit nodig?

Susan is er van overtuigd dat we het leven en onszelf, vaak zo serieus nemen. Met moeite houden we alle ballen in de lucht, maar waarom? Een stressvol leven vol klaaggezang is niet iets wat aantrekkelijk klinkt. En toch ‘moeten’ we van alles. We willen voldoen aan de hoge verwachtingen van anderen of van onszelf. We willen bewijzen dat we het allemaal wel aan kunnen; een indrukwekkende carrière, een groot sociaal leven en tussendoor ook nog een paar kinderen opvoeden. Maar wat win je er uiteindelijk mee? Als je niet uitkijkt verander je in een gestreste kip zonder kop. Dat kan niet de bedoeling zijn!

Invloed

Op de genen die je hebt meegekregen en omgeving heb je geen of weinig invloed. Waar je wel invloed op hebt ben jezelf. Je eigen gedachten en gedragingen. Leef je leven bewust! Wees blij met alles wat je wél hebt, waardeer jezelf, leef je dromen, neem de regie over je leven, kortom, maak een feestje van je leven. Het is gemakkelijk dan je denkt. Als je de juiste keuzes maakt is alles mogelijk. Niet alleen je werkend leven maar ook je privéleven kun je je leven inkleuren zoals je wilt. Dit boek helpt je om in 7 stappen meer energie, plezier en succes te ervaren op allerlei gebieden in je leven. Je ontdekt waarom je je futloos of machteloos voelt en wat je daaraan kunt doen. Je leert hoe je je doelen op een plezierige en ontspannen manier kunt bereiken, en hoe je kunt genieten van wat het leven je biedt.

Zelf de slingers ophangen

Je leven is echt niet zo vervelend en druk als dat het soms lijkt. Het is wat jij er van maakt. De wens van Susan is dat je door dit boek elke dag, al is het maar voor even, feest ervaart. Het is binnen handbereik maar je moet wel zelf de slingers ophangen en ballonnen opblazen!

Bekijk snel haar video en ontdek in 1 minuut of dit boek interessant voor jou is.

Meer informatie over Susan Amoraal en haar boek vind je op www.susanamoraal.nl of bestel direct via Managementboek.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *