Aanbod De Lachcentrale

Gratis lachworkshop

En de winnaar van de gratis lachworkshop is….

Op woensdag 14 januari en donderdag 15 januari was De Lachcentrale aanwezig op de beurs ‘People’s Business’ in het WTC te Rotterdam. We hebben veel leuke, enthousiaste mensen ontmoet!

Geluk is maakbaar! Aan de hand van een pot met geld begonnen we een gesprek over geluk. Hoe maakbaar is geluk? Uit onderzoek vanuit de positieve psychologie blijkt dat geluk maakbaar is. Geluk wordt voor 50% bepaald door je aanleg (genen) en voor 10% door omstandigheden (bezittingen, woonomgeving, werkomgeving enz.). Hier kun je niet zo veel aan veranderen. Het gaat om de overige 40% waar je wél invloed op hebt en dat zijn je bewuste gedachten en gedragingen.

In Nederland ervaart 25% van de medewerkers elke dag een hoge werkdruk. Er wordt op veel werkplekken veel geklaagd en gemopperd. Gestrest en ontevreden personeel is een hoge kostenpost voor een bedrijf. Chagrijnige medewerkers schrikken klanten af en melden zich vaker ziek. Dat kan anders!

Lachen werkt! Meer plezier op de werkvloer zorgt voor een positief bedrijfsresultaat. Gelukkige en tevreden medewerkers zorgen voor 60% minder ziekteverzuim en het personeelsverloop neemt met 50% af. Gelukkige medewerkers zijn productiever en zorgen voor een gezonde organisatie. De klanttevredenheid stijgt en de continuïteit van het bedrijf is verzekerd. Dit merken de klanten.

Ons aanbod! De diensten die we aanbieden zijn gericht op het vergroten van het plezier op de werkvloer. Tijdens het evenement maakten de deelnemers kans op een gratis lachworkshop. Het ideale middel om direct meer plezier op de werkvloer te realiseren. Om duurzamere veranderingen te realiseren bieden positieve trainingen zoals teambuilding, communiceren en lachend leiderschap aan. Ook bieden we verandermanagement en coaching aan het MKB en afdelingen van grote organisaties.

Winnaar gratis lachworkshop! Het totaal bedrag van de pot met geld die we bij ons hadden was €108,17. Degene die het dichts bij het totaalbedrag zat is Denise, ze werkt als pr & communicatie medewerker bij Driekleur verzekeringen. Zij dacht dat er €105,- zou zitten. Goed gedaan Denise!

Namens het team van De Lachcentrale van harte gefeliciteerd met de gratis lachworkshop voor jou en je collega’s!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *