Internationale doe vriendelijk dag

Jij bent goud waard

17 februari 2015: Internationale doe vriendelijk dag

Jij bent goud waard! Iedereen is in wezen vriendelijk! Verspreid vriendelijkheid en je zult het terug krijgen. Deze vriendelijke woorden zijn speciaal voor jou:

Je bent super! Je kunt alles creëren wat je wilt! Je hebt ‘super power’! Omdat jij je gedachten en gevoelens richt op wat je wilt, ontvang je dat ook. Jouw vriendelijkheid naar anderen levert je vriendelijkheid van anderen op. Moeiteloos. Je bent dankbaar voor wat je hebt, daardoor groeit wat je hebt. Je benoemt het positieve. Jouw optimisme zorgt ervoor dat het fijn is om bij jou in de buurt te zijn.

Je bent een kanjer! Er is niemand zoals jij. Je voegt iets toe op deze wereld. Je bent niet bezig met het verbeteren van de wereld maar zorgt in eerste instantie goed voor jezelf. Je gunt jezelf het beste omdat je het waard bent. Omdat je de zelfkritiek los kan laten en het leven ziet als een spel, neem je de dingen niet zo serieus. Je leeft met de puurheid van een kind. Daar wordt iedereen vrolijk van. De zon schijnt in je leven, dat verwarmt anderen.

Je bent geweldig! Wat jij doet en wie je bent, is van belang. Je doet er toe. Je bent meer dan goud waard. Je maakt het verschil in het leven van anderen. Je bent een deel in het geheel en het is fijn dat je er bent. Je vriendelijke blik en liefdevolle woorden zijn waardevolle cadeautjes die je regelmatig uitdeelt. Je hoeft er niet eens je best voor te doen omdat je leeft vanuit je hart.

Je bent een voorbeeld voor anderen. Bedankt voor wie je bent!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *