Dit zeggen anderen over De Lachcentrale…

Deze positieve referenties kreeg De Lachcentrale van haar klanten. Wil jij weten wat De Lachcentrale voor jullie kan doen? Stuur ons dan direct een bericht!

 

Ons geplande kantooruitje op de zeilboot kon niet doorgaan omdat het weer omsloeg. Dus 3 dagen de tijd om Plan B te bedenken en organiseren. Via internet bij De Lachcentrale terecht gekomen. Door de positieve reviews en de duidelijke website contact opgenomen met Susan Ameraal. Snel een reply van haar terug dat zij nog beschikbaar was voor ons op die dag. Ik was meteen enthousiast en koos daarom voor Lachworkshop Plus. Een stukje meer informatie over “Geluk”, klantvriendelijkheid en teambuilding zitten hierin ook verwerkt. Met de gezellige en informatieve aftrap die Susan verzorgd heeft op ons kantooruitje, is de dag Geslaagd begonnen. Super!
Haar aanstekelijke lach en zeer originele aanpak voor deze leuke workshop met interessante weetjes was “een schot in de roos”.

SandraLachworkshop +

Leuke combinatie tussen oefening en theorie… Was alweer vergeten dat tikkertje zo leuk was vroeger, moeten we vaker doen!
Volgens mij vond iedereen het leuk… dat is toch wel heel bijzonder! Ik had geen zin in geforceerd lachen, maar dit was echt wel leuk. Was dus een schot in de roos!
Heel veel succes met de lachcentrale en als ik nog wat voor jullie kan betekenen dan hoor ik het graag.

AnkePositieve training

We namen afscheid van ons team met een lachworkshop. Dit bracht meteen een dosis positieve energie in de groep. Vooral de oefeningen waarbij we elkaar applaus en complimenten gaven, sloegen aan. Collega’s hoorden nieuwe dingen over zichzelf, waar ze blij van werden. Het ongemakkelijke gevoel dat sommigen in het begin van de workshop nog hadden, was toen snel verdwenen.

HannekePositieve Energizer

Je zult zelf wel gemerkt hebben dat de groep in het begin terughoudend reageerde. Een dergelijke activiteit is ook niet echt “op z’n Korendijks”. Naar afloop kregen wij echter heel veel positieve reacties. Leuk, hilarisch, geinig, vaker doen….. etc. Ik vond zelf dat je het goed aanpakte. Chapeau ervoor dat je deze groep zo aan het meedoen kreeg. Vanmiddag hebben wij dit nog aangehaald op de afdeling.

Je deed het uitstekend! Knap gedaan alleen met je eigen lach en geen hulpmiddelen. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen.

DorisLachworkshop

De lachworkshop was voor een ieder een nieuwe ervaring en zal niet snel vergeten worden. hij blijkt als een lopend vuurtje door de organisatie gegaan te zijn en ‘flossen’ en ‘shaken’ zijn vaste begrippen nu.

Lex Lachworkshop

Het was een professionele training met veel humor en een knipoog naar zichzelf. Ze gaven volop ruimte voor onze inbreng …en maakte er een bijzondere ervaring van.

StefTraining

De lachworkshop heeft zijn vruchten afgeworpen! Ook in de dagen erna werd er nog regelmatig naar gerefereerd. Het is een hele leuke gedeelde ervaring met het team geweest. Ook voor de mensen die eerst als een boer met kiespijn lachten. Een soort besef dat werk niet alleen maar serieus hoeft te zijn en dat lachen iets is wat iedereen kan, ongeacht je competenties. Ik zou de training zeker aanraden!

AstridLachworkshop

De lachworkshop was erg geslaagd, zeker de lachshake heb ik in de dagen erna nog vaak voorbij horen komen: het relativeert vervelende gebeurtenissen en ontspant voor spannende zaken.

Marinke Lachworkshop

De vorm en inhoud is afwisselend waardoor iedereen een beetje ‘succes-gevoel’ mee naar huis neemt! … Ik heb jullie inmiddels ook aanbevolen bij anderen.

AnnehildeTraining

Humor en warmte! Ik zou hen aanbevelen bij anderen vanwege de kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid.

MartineTraining

Ik vond de lachworkshop erg leuk! Ook een goede teambuilding. Ik vond het ook erg prettig met Susan, ze was erg open en eerlijk en nuchter. De vragenrondes vond ik erg leuk. De groep vond de lachworkshop een hele ervaring (we hebben het er nog steeds over 🙂 )

LindaLachworkshop

Na de workshop reageerde bijna iedereen blij verrast. Kreten die rondgingen: wat leuk! lekker lachen om niks! gezellig zo met elkaar! Lekker ontspannen.Ga de lachcentrale zeker aanbevelen bij anderen!

JoyceLachworkshop

Hartelijk dank voor de leuke lachworkshop! Het was een goede energizer voor de rest van de dag!

FloorLachworkshop

Neem contact met mij op!

Aanbod De Lachcentrale

Lach met ons mee!