Training Werken met plezier

Succes en geluk
We gaan er meestal vanuit dat hard werken belangrijk is, omdat dit succes oplevert. Maar waarom streven we succes na? Uiteindelijk om er gelukkiger van te worden. Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt echter dat het precies andersom werkt: als je je gelukkig voelt, ben je productiever, creatiever, heb je meer energie en ben je gezonder. Het is dus heel relevant om hier aandacht aan te besteden binnen organisaties.

Plezier op de werkvloer

Werkwijze
Onze aanpak is daadkrachtig, luchtig en direct; met een lach! We maken gebruik van verschillende theorieën zoals NLP, Transactionele Analyse, MBTI en positieve psychologie. We werken met ervaringsgerichte oefeningen zodat de deelnemers direct ervaren wat het effect is van de verandering. Uiteraard leveren we maatwerk.

Inhoud
In de training Werken met plezier vertalen we inzichten uit de positieve psychologie naar de werkvloer. De deelnemers leren allerlei verschillende methodes om hun eigen werkgeluk te vergroten. Ze leren hoe ze eigen missie kunnen verbinden met die van het bedrijf, hoe ze kunnen focussen op het positieve, hoe ze stress kunnen tegengaan  en hoe ze de relatie met klanten en collega’s een positieve boost kunnen geven.

Naast theorie over waarom geluk op de werkvloer belangrijk is en hoe je dit kunt bereiken, bevat de training vooral veel oefeningen, zodat deelnemers leren van hun ervaringen. Tijdens en na de training, nemen de deelnemers hun werkgeluk in eigen hand, met een persoonlijk en een gezamenlijk actieplan. Zo wordt stapje voor stapje het werkgeluk vergroot en geborgd in de organisatie.

Resultaat
Na de training werken met plezier heerst er een positievere sfeer op de afdeling. Het werkgeluk van de medewerkers is vergroot. Ze voelen zich meer tevreden, ervaren meer invloed op hun omstandigheden en zijn in staat te reflecteren op hun eigen gedrag. We hebben een tool ontwikkeld waardoor het resultaat gemeten kan worden.

De winst voor jullie organisatie is:
– verhoogde effectiviteit en productiviteit
– er is een verbetering in de onderlinge samenwerking
– het ziekteverzuimpercentage daalt
– de kosten voor het verloop van het personeel daalt
– de klanttevredenheid stijgt
– de groei en continuïteit van jullie organisatie is gewaarborgd

Er is meer plezier op de werkvloer dat heeft een positieve invloed op jullie omgeving.

Vanaf € 995 per dagdeel < 15 deelnemers [/av_cell][/av_row] [av_row row_style=''][av_cell col_style='avia-desc-col']Combinatie mogelijk met...[/av_cell][av_cell col_style='']• Verandertraject om het plezier te borgen in de bedrijfscultuur en werkstructuur, zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de kwaliteiten en de gewenste resultaten worden behaald. • Individueel coachingstraject voor het aanpakken van persoonlijke ontwikkelpunten [/av_cell][/av_row] [/av_table] [av_hr class='invisible' height='25' shadow='no-shadow' position='center' custom_border='av-border-thin' custom_width='50px' custom_border_color='' custom_margin_top='30px' custom_margin_bottom='30px' icon_select='yes' custom_icon_color='' icon='ue808' font='entypo-fontello'] [av_contact email='info@delachcentrale.nl' title='Vertel me meer!' button='Verzenden' on_send='' sent='Je bericht is verstuurd! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!' link='manually,http://' subject='Info aanvraag Plezier op de werkvloer' autorespond='' captcha='' form_align='' color=''] [av_contact_field label='Bedrijfsnaam' type='text' options='' check='is_empty' width=''][/av_contact_field] [av_contact_field label='Contactpersoon' type='text' options='' check='is_empty' width=''][/av_contact_field] [av_contact_field label='E-Mail' type='text' check='is_email' options='' width='' multi_select=''][/av_contact_field] [av_contact_field label='Telefoonnummer' type='text' options='' check='is_phone' width='' multi_select=''][/av_contact_field] [av_contact_field label='Bericht' type='textarea' check='is_empty' options='' width='' multi_select=''][/av_contact_field] [/av_contact]